torsdag, oktober 21, 2010

Vermelding 21.oktober 2010

Klokka er ca 14.15, temperaturen så vidt over 0 grader C, og det snøar trollkjerringar ute. Viss nokon skulle tru at dette bildet er frå i fjor vinter, så er det ikkje det-eg var nettopp ut på altanen og knipsa det.Plommetrea står framleis like grøne under all snøen. Men eg har enno ikkje mist motet, ventar framleis på ein "Indian summer."
Nils er på kommunestyremøte i dag. Dei skulle på diverse synfaringar i Hjørundfjorden; på Øye hotell mellom anna.Dei reiser med båten Rødhette til fleire stader langs fjorden. Det er ein fin tur-i fint ver!
Eg jobbar med diverse husarbeid, er alltid flittig når eg er heime åleine.Eg har lage ei stor panne med lapskaus av diverse restar frå frysaren, så har eg baka seks brød, styrt med klesvask, og no skal eg vaske kjøkken og bad. Skal til tannlegen i morgon f.m. begge to, så då går vel den dagen.Når vi først har kome oss ut, brukar vi å finne på noko.
Laurdag skal heile familien samlast hos Solveig, for studenten er heime frå hovudstaden ein tur.

1 kommentar:

solveig sa...

Han kjem med 20.10-flyet frå Gardermoen.

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...