lørdag, oktober 16, 2010

Bok nr.53 2010 : Potensgiverne.

 
Det har vore mykje skryt av denne romanen på GOD BOK på Face Book. Den skulle vere SÅ morsom.Dermed får ein skyhøge forventningar og kan ikkje unngå å bli skuffa. Visst er den morsom, men på ein litt "gammaldags" måte. Sidan det handlar om to gamle damer, mellom 70 og 80, er eg kanskje litt hårsår? På ein eller annan måte minner damene meg om Anne Cath Vestly i rolla som MORMOR.Gamle damer er berre ikkje slik.Men boka har ein artig og underfundig humor, det skal ho ha.

3 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Eg likte veldig godt det Smart-garnet. Det passar til mykje, også sokkar. Så du såg hua i går. Ja, eg var jo nesten på besøk hos deg.... Fekk handla ein del i Ørsta. Ole kjøpte seg to dyner og kle. Eg kjøpte gardiner og kle til Oddvar. Pluss litt julegåver.

STRIKKEMOR(O) sa...

Meiner STERK...

Besta sa...

Har strikka i Smart. Dress til Eivind og jakke til meg sjølv. Forstod det slik at de hadde handla på >Princess? Ver merksam på at vi også har Jysk her i Ø. neste gong må du komme oppom når du er i Ø!

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...