lørdag, oktober 16, 2010

Vermelding 16.oktober 2010

 
No er klokka nærmare halv to. Ute regnar det, det er snø på dei høgste fjelltoppane og temperaturen på trappa vår er + 6 grader. I går hadde vi ein slik nydelig dag, og energien var deretter, i dag vart stemninga litt meir daff. Vi hadde eit ærend på apoteket, så det blei ein tur på Amfi. Tok oss også ein tur i gågata, men der var det lite liv.Vi fann ut at vi like godt kunne fare heim og slappe av litt.
Nils er no i gang med å filetere sei, for i morgon skal vi lage fiskekaker.I dag har eg ikkje tenkt å gjere så mykje.
Når vi køyrer ut Starevegen, kjem vi til Storebakken, der driv dei og bygger eit nytt hus. På grunn av ein minimal fonnfare, må dei støype betongmur på oppsida av huset. Resten skal byggast i Lecca og noko treverk. Det er ein kollega av Øystein som bygger seg hus der, han er gift med ein av mine tidlegare elevar. Det er eigentlig ikkje lov å køyre inn Starevegen frå denne kanten, men av og til gjer vi det for å få med oss kva som skjer på byggeplassen.Det skal bli spennande å sjå det ferdige resultatet.


Posted by Picasa

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...