søndag, mars 28, 2010

Feiring av 70-årsdag.


I dag har vi feira fødselsdagen min i lag med jentene med familiar og gode naboar.
Gjestene vart invitert til lunsj på Sagafjord hotell på Sæbø, der vi fekk servert ein rikhaldig bufé med varme og kalde rettar + dessert og kaffi. Så fekk vi trekke oss tilbake til eit rom i andre etasje, der vi etter kvart fekk servert kaffi til dei medbrakte kakene våre. Som alltid vart det meir enn nok kaker, så no er det berre å varskue litt på førehand, så stiller eg med kaker frå frysaren.
Nabo Torbjørn heldt ei koselig tale om godt naboskap, noko som passa bra etter som dei fleste gjestane var eller har vore naboar. Ingeborg song ein sjølvlaga song til ære for mormora si og Eirik spela gitar til.Gløymde å be om å få eit "avtrykk " av teksten sidan eg høyrer litt dårlig og sikkert ikkje fekk med meg alt. Amanda spela klokkereint på kornett og saman med Erlend heldt ho også ei lita tale. Olaug var ikkje frisk, hadde vodt i halsen og sat godt påkledd. Elles hadde vel ho tatt eit nummer på klarinetten sin.
Eg vil takke alle som gjorde dette til ein minnerik dag; både gjestane og dei som elles sende blomster,gåver og helsingar. Smykket som de ser på bildet, fekk eg av dei tre barna våre.Det passar til alle slags fargar klede.
2 kommentarer:

Hildegard sa...

Koselege bilder frå feiringa. Gratulerer med vel overstått bursdag!

Hildegard sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

Dagbok 2021: 29.juli :Olsok

Klokka er no 15.25, temperaturen er + 27 grader og det er lettskya. Det kan visst komme torden og regn etter kvart, men enno er det opplett....