fredag, februar 19, 2010

Vermelding 19.februar 2010.

Klokka 12.00 i dag var det lettskya, sol og minus 3 grader. Nydelig ver med andre ord .Det er Nils som har tatt bildet nedover Vallabøvegen.

Det var ikkje der er datt i går, det var i Fonnavegen, som er mykje brattare. Men eg var forsiktig, som eg plar vere, og bremsa med begge føtene heile tida, det var berre det at vegen hadde vore opptint av sola og frose til att, så der var blank-is. Noko som eg ikkje var klar over. Det gikk berre fortare og fortare.....Eg berga meg som sagt ved å svinge rett over vegen og stoppe. Sparken er like heil, men eg fikk ein skikkelig smell i hofta som eg landa på.
Eg har talt på knappane om eg skal ringe til legen for ev. røntgenundersøkelse, men sidan eg ikkje er VERRE, har eg utsett det.Eg har googla lårhalsbrudd utan å bli klokare av det. Det er vanskelig for meg å vite kor gale det er når eg har både artrose og slimposebetennelse i hofta i utgangspunktet, og er vant til å verke.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...