fredag, januar 09, 2009

Vadvottar ?

I dag var eg inn på ein garnbutikk som har spesialisert seg på Rauma-garn. Tilfeldigvis er det ho som Nils leiger hamn med som driv butikken.Ho hadde ikkje akkurat den oppskrifta som eg var på jakt etter, men eg kjøpte dette heftet med oppskrifter på alle slags strømper og vottar. Også tova vottar. Så no skal eg prøve meg på eit par i vamsegarn. Ho hadde strikka dei med godt resultat, men tova på berre 40 grader. Skal strikke ferdig noko anna før eg set i gang, så det blir ei stund før resultatet vil kome på bloggen.

8 kommentarer:

arieldog sa...

Syns du kan innføre sånn "gibort" på bloggen din... Veit om ei som stadig frys på fingrane...

Elin sa...

Einig i det, Ariel!
Dette heftet ser då veldig kjekt ut, kos deg!
ps. Eg er framleis heime, tung bronkitt, medisin i går, spent på kor tid det slepp taket...

Besta sa...

Synes ikkje eg gjer anna enn gi bort det eg strikkar, eg.Viss votteprosjektet blir vellykka, kan heile familien sjå fram til varme hender. Sjølv er eg så "handvarm" at eg kan ikkje bruke vottar. Men så går eg heller ikkje på ski.

Hildegard sa...

Dette såg kjekt ut. Litt forskning kan vere artig også - neste jul blir det vel tova julegåver.
God helg. Eidabesta

STRIKKEMOR(O) sa...

Trur eg har dette heftet. Eg har så mange bøker og hefter no, at eg begynner å miste oversikta! Eg har også begynt på tova vottar no, i fyrste omgang til Henning. Fann ikkje det mønsteret eg ville bruke, så eg trur eg må på Eid i morgon og kjøpe nytt. Det er eit Rauma eller Pt-mønster, der vottane er litt vide i skaftet og du fell inn....

Anonym sa...

Eg har ikkje bursdag før begynnelsen i juni, men eg skal snart til Dombås med skulen. Der skal vi vere ei veke. I fjor var det 40 MINUSgrader! Eg veit ikkje kven eg har arva det etter, men eg frys på fingane heile tida...
-Olaug ( ot )

Besta sa...

Det ser ut som eg har arbeid heilt til neste jul viss eg får til vottane. Og kvifor skulle eg ikkje det? Viss Vamse-garnet funkar, skulle det gå relativt fort.Det kjem an på om eg må begynne med Dombåsvottane?

arieldog sa...

Vanskeleg å overgå argumenta til Olaug OT...

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...