fredag, august 01, 2008

Solformørking. Klokka 11.20


Vi skal nedover om ei lita stund, Skal på biblio og fylle på med lydbøker m.a.Men først må eg få med meg max solformørking. Har ein bite med ueksponert film som eg ser gjennom. Får håpe det går bra. Kikar ikkje lenge om gongen....men ser tydelig korleis månen kjem sigande. Naboen vår er litt meir enn HOBBY-astronom, eg ser at han har TV Sunnmøre på besøk.
I motsetning til dei fleste av blogglesarane mine hugsar eg faktisk formørkinga i 1954. Då budde vi i Ålfothuset og eg stod på verandaen og såg.Neste store formørking får eg nok ikkje med meg.
Elles hadde vi besøk av Margrete og ungane i går. Lenge sidan dei hadde vore her. Dei var lykkelige over å sjå att....datamaskina, sidan dei har datatrøbbel heime.
Denne veka er det Naturfestival i Ørsta og på laurdag er det "Saudehornet rett opp"- noko som er obligatorisk for alle spreke menn(og kvinner) frå ca 6 år og oppover. Så viss nokon føler seg kalla er de hjertelig velkomne.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...