søndag, september 23, 2007

Starevegen sundag.

No har eg fått duken på bordet, men maten maglar enno. I dag skal vi ha hjortekjøt som Nils har fått med ein nabo i byte mot fisk. Vi har tyttebær i frysaren som vi har fått med ein annan nabo - også i byte mot fisk. Så her har vi nesten gått tilbake til naturalhushaldet.
I går sydde eg duk av gardinlengda som eg kjøpte fredag. Stakkars Harald som kom på besøk mens eg slost med symaskina, han fekk verken vått eller tørt.
Duken kom meg på 70 kr; som gardinstoff kosta den 230 kr meteren. Vaska den i maskina; likevel trong den nesten ikkje stryking. Skulle tru eg hadde dukar nok, og det har eg, men har ikkje mange som passar på spisebordet utan plata er i. Derfor altså. Den er ein nyanse mørkare enn gardinene, så den høver berre å bruke når det er full oppdekking!!! Elles blir den litt for tam.
Reisa til Kongsberg er bestemt til torsdag om alt går etter planen.Det er meldt fint ver der nede neste veke. Gråver på K. er enda gråare enn her!
I går kom vi over eit godt tilbud på ein brukt komfyr som vi kjøpte. Skal ha den med til Rasmus, han vil ikkje kjøpe NY komfyr før han set inn nytt kjøkken. Kan no bytte den med litt datautstyr e.l. No må eg snart begynne på hjortegryta mi.

1 kommentar:

Anonym sa...

Duken blei flott den! Eg pleier og å kjøpe sånne restar og sy dukar av...

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...