onsdag, september 26, 2007

I morgon reiser vi.

Vi kjem til å reise over Hemsedal denne gongen også, men tek sikkert ein annan veg heim att.
Vi har tenkt oss ein tur til Fredrikstad også, viss eg greier det. Er ikkje alle dagar like sprek, veit de.Lurer på korleis det går med sittinga i bilen i morgon?
Som de ser har eg begynt på enda eit lestepar, og eg gjer ferdig (nesten) alle arbeid før eg begynner på noko nytt!!! Klok av skade. Men eg skal ikkje skryte for mykje, har ei jakke som har vore ferdig i 10 år, men enno er ho ikkje montert. Slå den!!!!
Så håper eg at orkideane skal greie seg mens eg er vekke; vi skal sette varmepumpa på 16 grader, så frys dei i alle fall ikkje.
Er spent på boka til Øystein som kjem no. Ho har den skumle tittelen Rabarbrakrigen og handlar om livet på Hareid på 60-talet. Den er bok nummer tre i ein trilogi, men bøkene kan lesast uavhengig av kvarandre.Det stod om den i Sunnmørsposten i dag. Synest dei kunne spandert på seg å skrive intervjuet på nynorsk. Litt rart å få Øystein sitert i feil målform.
Tagging er noko nytt for meg, Hilde, men eg får tenkje ut noko glupt. Treng litt tid !!!
Kjem til å sjekke e-mailen min mens eg er på Kongsberg, men om eg kjem meg inn på bloggen veit eg ikkje. Ja, lese bloggane blir vel ikkje noko problem, men skrive? Jau, det skulle vel også gå?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...