torsdag, august 30, 2007

Kondisko.

Ja, skorne heiter det, og dei er ein drøm å ha på seg. Med andre ord, det var slike skor eg drøymde om å finne meg.No vonar eg berre at dei skal hjelpe meg til å få eit sprekare liv!
I så fall er dei verd dei 799 kr eg betalte for dei.Og vel så det. Nils lurer på om dei finst i mannfolkutgåve også. Trur han vart litt misunnelig.
Mens eg var vekke i dag, grov Nils ei hole i plenen opp mot vegen. Han skulle ha tak i vassrøret som fører reint vatn inn i huset. Det skal visst settast på ein stoppekran. Eg er ikkje heilt sikker.Sikkert er det i alle fall at HAN har fått bra trim i dag. Skal ta bilde av holet i morgon, i kveld er det for seint. DEt er mørkt og vått ute, men ikkje så kaldt som i går kveld, då noterte eg ned + 2,9 grader i dagboka mi. På Moa og Åse var det lettskya, sol og fint i dag, men då vi nærma oss Ørsta var det regn og grått. Men sommaren kjem vel snart?

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...