mandag, september 16, 2024

Dagbok 2024: 16.september

Klokka er no18.15, temperaturen ute er 12 grader C og det er overskya, men ikkje regn, eg trur det var litt finare tidleg i dag, meiner eg såg sola i dag morgon.

Eg hadde diverse planar for dagen, så eg kom meg ut og i arbeid ganske fort. Eg ville bort på VØR med hageavfall. Hadde fleire sekker ståande rundt omkring -og dei ville eg ha vekk.

Og så måtte eg klippe bartrea ved kjellerdøra, for det hadde så lange greiner at dei kunne stenge for gjennomfarten, Eg klipte dei mykje for to år sidan, då vi heldt på å skifte tak, men no hadde dei vakse godt.
 

Eg lasta inn i bilen fleire svarte sekker og skulle køyre på VØR med dei, men så blei eg redd for at eg kunne ha for lite bensin på bilen, eg veit aldri kor mykje eg har, for bensinmålaren virkar ikkje. Men eg plar seie at eg har det på følelsen når bilen treng påfyll. Så eg var innom Shell og fylte på for sikkerheits skuld.

Det var fort gjort å tømme sekkane i dag, og så køyrde eg rett heim. Einar hadde sendt melding om at han ville komme innom på vegen til Volda, der han hadde eit ærend i dag. Det virka som om han ikkje skulle vere her så lenge, så eg laga ikkje middag, men steikte vafler og koka kaffi , så hadde vi ei koseleg pratestund, som vanleg. Etter at Einar hadde fare, gjekk eg ein tur på Vernet, sjølv om veret ikkje var heilt trygt. Det kom nokre små dropar frå himmelen , men det var stort sett opplett.

I dag fyller kusina mi som bur på  Skjedsmokorset  86 år-og i fall ho er innom bloggen vil eg gratulere henne her også. Ellen Marie og eg har alltid vore gode venner, vi budde begge på Eid til ho var ferdig på realskulen, då flytta familien til Sørumsand, så då vart det skjeldnare vi traff kvarandre. Men vi har kontakt framleis.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 18.september

No er klokka 17. 50, temperaturen ute er + 21grader og det har vore ein nydeleg sommardag- Eg vakna som vanleg litt tidleg, men luska ut på ...