lørdag, mai 11, 2024

Dagbok 2024: 11.mai


Klokka er no 16.48,temperaturen ute er + 16 grader, det er overskya men ikkje nemnverdig dråper frå himmelen.

I dag hadde eg tenkt å køyre fram på Mosflata og spørje etter batteriet mitt. Men det vart ikkje noko av, for brått kom Solveig og Øystein køyrande. Og Øystein var klar for å male endeveggen på huset  mitt. Einar fekk så vidt begynt i fjor, før hausten kom. No fullførte Øystein nedste delen, men ein lyt ha litt meir utstyr når ein skal opp i høgda. Eg likar ikkje å gå høgt opp sjølv, og eg likar ikkje å sjå andre gjere det. Men no er eg veldig fornøgd med det som er gjort -så langt.

Sidan dei kom så overraskande hadde Solveig tatt med seg gode heimelaga rundstykke og syltetøy som ho hadde laga sjølv av rabarbra og jordbær, krydra med gurkemeie . Veldig godt. Det vart til at eg utsette turen til EIK-senteret, men måndag berre må eg fram.

Øystein sette sen i  kantklipparen, så eg fekk tatt bort litt av graset på plenen. Ein av naboane kom og lurte på om eg ville at han skulle kloppe plenen min, men det takka eg nei til, Eg har det med å ville gjere det meste SJØLV, men somme gonger må ein no ta imot hjelp.

Eg strikka ferdig lesteparet som eg heldt på med, så Solveig fekk dei med seg heim.

Det blir sikkert ein dramatisk kveld på TV, med MGP. Når eg tenkjer på kor koselig det programmet var FØR, synest eg det er trist at det er så annleis no. Kanskje blir det siste gong -kven veit?
 Håper berre at det går rimeleg fredeleg for seg.

Skulle ønske freden senka seg over heile kloden.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 21.oktober

  Klokka er no18.00, temperaturen på trappa er+10 grader." Mye regn" står det på PC-en no, og eg tvilar ikkje. Eg har ikkje vore u...