fredag, mai 10, 2024

Dagbok 2024: 10. mai

 

Klokka er no 17.55, temperaturen ute er + 14 grader, så eg syntest det var litt kjølig inne, så eg fyrte litt i omnen, etter kvart greier varmepumpa å halde på varmen. I dag morgon var det sol, men den vart borte så no er det overskya, men opplett. 
Bildet over tok eg nettopp, Der står epletreet vårt nedst i hagen og skal snart blomstre for fullt. Etter blomstringa har eg tenkt at ein av gutane i familien kan få lov å saga av alle greinene på midten. Eg er ikkje interessert i epla, men blomstringa vil eg ha.
Som de ser har eg enno ikkje fått klipt plen, så viss eg ikkje høyrer noko frå EIK i morgon, køyrer eg fram og snakkar med dei.Dei er veldig greie der framme, så det går bra.

I dag tok eg fredagsvasken + diverse ryddeprosjekt før eg tok ein runde på Vernet. Ei stund etterpå køyrde eg til Vik med Marit og meg, og så handla vi på KIWI på heimvegen. I dag fekk eg endeleg kjøpt grøn JAM så no kan ar lage sylte- tøy av plommer som eg har i frysaren, nokre er knapt årsgamle, andre nærmar set 3-årsalderen. Men dei står seg godt i frysaren. 
I morgon er det den store MGP- og då skal Marit komme ned og sjå i lag med meg. Eg forstår meg ikkje på MGP lenger, det er for mykje ståk og støy, songen er ikkje lenger så fokusert.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 20.mai

 Klokka er no 18.07, temperaturen ute er  + 19 grader, og sola skin. Det har ho gjort i heile dag, men på føremiddagen var det litt kjølig. ...