søndag, desember 31, 2023

Dagbok 2013: 31.desember

 


                 Det er alltid nokon som er tidleg ute , dette er ca. kl.21


Klokka er no 18.44, temperaturen ute er minus 2 grader. Så vidt eg veit har det vore opplettog fint ver i dag, eg har ikkje vore ute. Det er enno nokre timar att av året, men eg høyrer stadig skyting i nabolaget, det er no heilt greitt og ikkje noko å bli skemt av. Eg tenkjer på alle barn og vaksne som lever midt i krigane.

Eg høyrde ei russsisk dame som ville ha Russland tilbake slik det var på tsaren si tid- Ja, viss ein skal tenkje slik, så ville vi hatt tilbake Grønland ,Island og Færøyane frå Danmark, og Hjãmtland og Herjedalen frå Sverige. Og dei fleste land i verda har vel anten vakse eller minka viss ein går langt tilbake i tid. Eg synest krig er gammaldags og ikkje noko som folk i vår tid skulle ty til-.

Eg gjer lite og ingenting om dagane anna enn å sjå TV og ete litt innimellom, i daq kom Marit ned og heldt meg med selskap eit par timar, vi finn no alltid noko å snakke om. Og i morgon skal eg på kaffibesøk. Det er ikkje synd i meg, men eg saknar det å vere utte og gå tur. Eg har ikkje tort meg til med det enno.

Der er mykje å sjå på TV heile tida, men eg blir trøtt i augene og hovudet viss det varer FOR lenge. Eg får vente med å legge inn bilde til eg har foreviga. Nyttårsrakettane.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...