søndag, august 27, 2023

Dagbok 2023: 27.august



 Klokka er no18.10, temperaturen er + 13 grader C, det er overskya og litt regn.


I dag gjekk eg tur på Vernet på tidleg føremiddag, og då eg hadde gått runden min fann eg ut at eg ville sjå nedover elva-vegen, for det var ei stund sidan sist eg var der. Når ein går nedover har ein Vikemarka skule på venstre sida og på høgresida er der ei bru over elva,  på andre sida er der 2 store hus med mange leilegheiter i kvart! Sist eg var på den kanten var ikkje brua opna, men no kan ein gå tørrskodd over elva om ein utover. 
Eg snakka med nokon som var litt meir orienterte enn eg, og dei sa at det var folk i alle aldrar som budde i husa. Greit å vite, sjølv om eg ikkje har planar om å flytte sjølv. Eg tok fleire bilde, men det er noko tull med telefonen, for der var det berre eit par bilde som kom med.
Så gjekk eg forbi Vikemarka og opp i Olavsgata. Det er sjeldan eg går der, som regel køyrer eg. Så no fekk eg sjå diverse endringar på hus og hagar.
Det begynte etter kvart å regne , så det var godt å komme seg i hus. Eg laga meg litt mat, sette meg til å strikke framfor TV-en og venta på at Solveig skulle komme. 
Solveig kom og var her med meg mens Øystein gjekk på Helgehornet og skulle sjå på utsikten, men det var visst ikkje mykje han fekk sjå på grunn av skodde og regn. Eg håper det blir betre ver til eg skal på pensjonisttur på torsdag. i morgon har eg ingen plikter som kallar, men då hadde det vore kjekt med fint ver så eg kunne ha fått gjort noko ute. Når ein har hage, blr ein ikkje så fort arbeidslaus.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...