tirsdag, juni 06, 2023

Dagbok 2023: 6.juni

Klokka er no18.38, temperaturen ute er + 11grader og sola skin. Det gjorde ho ikkje før langt på dag, det var overskya og skodde det meste av dagen.

Sidan det ikkje var trening i dag, måtte eg nytte dagen til å gjere noko nyttig inne i huset. Eg fekk støvsuga og støvtørka i stova, ikkje berre sånn vanleg, men eg hadde fram både sofaer, bord og stolar, berre TV- bordet fekk stå i ro. Etterpå bevilga eg med ein kjempebra spekesildmiddag, og så vart det å drikke og drikke ei god stund. Eg fekk i alle fall lest avisa før eg lasta bilen full av hageavfall, seks store svarte sekkar, og køyrde bort på VØR med dei. Mens eg var der kom det to andre eldre damer i samme ærend.

Og så snart eg var heime att gjekk eg ein runde på Vernet,mens eg hadde litt energi igjen.

Trappa som de ser på bildet er i øvste enden av Vernet, den har 43 steintrinn, som eg prøver å gå  utan å kvile -det skal vere bra for blodtrykket.

Nokre av dei som bur øvst i Storebakken set bilane sine her.

Det var noko kluss med Marit sin bil, derfor køyrde ho ikkje på Plantasjen i dag, men det blir kanskje ein tur i morgon.

Det vart ein nydeleg kveld etter ein grå dag.

                                 I Mosmarka har dei finaste kveldsola

I dag fyller barnebarnet Olaug Marie 26år.Ho bur i Bergen i lag med sambuaren og jobbar som tannlege. Eg har dessverre ikkje noko godt bilde å legge inn, men kanskje andre har lagt inn på FB.

Gratuler med dagen, Olaug !


 g!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...