søndag, juni 25, 2023

Dagbok 2023: 25.juni.


 Klokka er no18.35, temperaturen ute er + 25 grader og sola skin. Vi har hatt eit fantastisk ver i juni i år-måtte det berre bli fint resten av sommaren også, regn om natta og sol om dagen, betre kan det neppe bli.

I dag har eg vore åleine heime heile dagen. Føremiddagen vart ikkje så lang og då eg hadde sett TV etc tok eg ein tur på Vernet, så var det gjort. Det er varmt der oppe også, men der er nesten alltid ein liten bris. Som før sagt ser eg mykje på blomster og andre vekster når eg går der oppe. Lupinen er på retur no og det er Svæven som dominerer(sjå bildet).

Då eg kom heim att laga eg litt middag og så la eg meg ut på solsenga med lydbok. Ein eller annan gong har eg begynt på ei bok som poppa opp og i dag las eg den ferdig. Eg likte boka veldig godt.

Eg hadde planar om å drive med stille hagearbeid i dag, men det vart ikkje mykje av det. Det er faktisk veldig varmt å arbeide. 

Eg var ut i hagen no og tok bilde av det som blomstrar mest. Som eg har skrive før er det ei voldsom blomstring i år, men ingen ting varer lenge.

Desse gule liljene er ein villeg sort, dei kjem også frå bestemor sin hage. I år er det ekstra mange blomster på den


Dei blå storkenebb- blomstrane fekk eg av Sissel då ho budde her i gata. Eg fekk 4 røter som ho hadde kjøpt. Slike blomser veks no vilt også, men dei er litt mindre.
Eg har altså ikkje utretta noko i dag - men det gjer vel ingen ting?
I morgon skal eg til Volda,der vi skal ha treff for "gamle" kollegaer. Ragnhild kjem og hentar meg kl. 11.20 og vi skal opp til Tone.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...