torsdag, juni 22, 2023

Dagbok 2023: 22.juni

Klokka er no 19.23, temperaturen ute er + 14  grader C, og det har nyss vore ei kraftig regnbye, og meir kjem det visst. Det gjorde godt med ei skikkeleg bløyte no, så slepp eg å vatne på ei stund. Det var nesten som om eg såg at graset voks i dag.

I dag var vi på trening igjen og vi skal trene neste veke også før det blir sommarferie,

Eg handla på Kiwi på heimvegen i dag, eg skulle lage rømmegraut til middag i dag for Einar skulle komme på besøk og då tenkte eg vi kunne feire litt josok. Det er Øystein sin 61-årsdag i dag, men familieselskap blir det seinare på sommaren når vi kan samle fleire. Solveig blir 60 år  i år, så det blir jubileum.

Einar og eg gjekk ein runde og såg etter kva som må gjerast i løpet av sommaren, av maling t.d. Vi sjekka også leilegheita i kjellaren. Den må no oppgraderast litt før eg kan leige ut igjen, men det har ingen hast. Eg synest det er kjekt å ha huset for meg sjølv om sommaren når eg skal styre mykje ute i hagen. Då kan eg rote litt meir enn elles.

Etter at Einar var reist kom Marit ned og drakk kaffi med meg. Det er lenge sidan ho har vore her og vi hadde behov for å prate. Eg har ikkje gått på Vernet i dag heller, så no er det på tide eg tek opp att den "treninga". Men i kveld er det for vått.

På bildet over kan de sjå Rosa Moyesi buska mi, den er full av rosa blomster. Den skulle ha vore klipt ned for lenge sidan, men no ventar eg til hausten. Der kjem nyper på den seinare i sommar, og den veks fort opp att.


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...