tirsdag, april 25, 2023

Dagbok 2023: 25.april

Klokka er 16.44, og no går den rett, for i dag har eg vore til urmakaren og fått nytt batteri pluss at han fann ein annan feil også. Eg var hos urmakaren mens Marit var på apoteket, avtalen var at eg skulle vente på parkeringsplassen nedanfor Rygh-huset. Og der tok eg bilde. Det var Marit som køyrde i dag. Akkurat då var veret bra men vi har hatt både sludd og snø i dag. Ikkje er det varmt heller, berre + 4 grader. Men litt må vi vel tole etter ein heil månad med finever.




Då eg kom heim att, bytte eg på meg andre sko  og gjekk ein runde på Vernet, då kom det litt nedbør. Eg laga meg middag då eg kom heim, og etter maten slappa eg av ei god stund. 

Eg sit og ser opp i taket på stova, taket skulle ha vore vaska, for det er meir og mindre svart. Det kjem av at eg fyrer med litt av kvart og av og til er omnsdøra open. Eg har tatt ein stikkprøve, dvs. prøvd å vaske litt, og kluten blir grå(svart). Det eg lurer på er kor mykje og grundig ein må vaske før ein ev. malar over. Det er lenge sidan det taket fekk eit strøk med maling. Å vaske det litt, greier eg sjølv, men male det kan eg ikkje gjere. Eg kan vaske litt og litt med moppen på langt skaft, det skulle bli bra nok til å male oppå ?

Ja eg har ein nabo som er malar, så eg kan no høyre med han-.

I går hadde eg veldig arbeidslyst, då fekk eg begynne frå morgonen av, håper lysta kjem att i morgon for då har eg heimedag.

Rasmus er i Tyskland, så han er ikkje heime og feirar Wenche sin bursdag i dag, men to av gutane er vel i nærleiken?

Eg saknar strikketøy, men eg er streng med meg sjølv. For det første har eg ein litt vond tommel og for det andre må eg sjå til å få gjort noko-ikkje sitte berre med TV og spøt.


Gratulerer med dagen Wenche!















 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...