torsdag, april 27, 2023

Dagbok 2023: 27.april


Klokka er no 17.55. Temperaturen ute er +5 grader, no regnar det, men det er ikkje så lenge sidan det var ei snøbye. Dei små blå strenenblomstrane har vore nedsnødde fleire gonger. Men akkurat no er der ikkje snø på plenen.Det var Marit som køyrde på treninga i dag, og vi måtte koste snø av bilen både då vi for nedover og då vi skulle heim. Snø i april er no eigentleg ikkje så uvanleg, men vi hadde det så fint før snøen kom att. Bilda  under har eg nettopp tatt.



Etter at eg kom heim frå trening+ handling av mat, laga eg meg eit godt grønsak- måltid. Men etterpå vart eg litt i tvil om kva eg skulle gjere. Vart sittande å sjå litt TV, men så tenkte eg at eg måtte høyre om Ragnhild var heime, for vi hadde ein lunsj-avtale. Eg fekk svar med ein gong. Ho hentar meg her klokka 13 i morgon. Eg hadde også sendt melding til Marit og spurt om ho ville komme ned. Ho svarte ikkje med ein gong, men då eg hadde tenkt meg ut og gå på Vernet, kom ho -og det var kjekt.

Av dette lærte eg at eg ikkje kan sitte berre å vente på at folk skal komme etc. -av og til må eg ta litt initiativ sjølv.

Marit kom og vi åt is og drakk kaffi slik vi plar gjere. No er sola framme så vidt, og då ser ein straks litt lysare på livet.

Det blir vel ikkje så mykje handling med meg i morgon, men Marit og eg skal kanskje yta oss ein runde på onsdag. I morgon kan eg hoppe over fredagsvasken, for eg har vaska bra før i veka.



 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...