mandag, mars 27, 2023

Dagbok 2023: 27.mars

 

Klokka er no 16.50, temperaturen ute er +4 grader i skyggen, men sola skin-

Sist natt vakna eg og strekte på beina-og det var skikkeleg vondt i leggane. Dette var noko nytt for meg, men eg var heilt bra då eg stod opp litt seinare.

I dag synest eg sjølv at eg har vore effektiv og fått mykje unna. Det var fordi eg hadde planlagt i går og fordi det vart så fint ver etterkvart 

I dag tenkte eg at eg skulle shine stova til påske. Eg begynte med å pusse kopar og messing og tørke skikkeleg bort alt støv, vaske vinduskarmar , .Eg tok fram påskepynten også, men "pynta" ikkje heilt ferdig- til slutt støvsuga eg teppegolvet. 



Eg var veldig fornøgd med meg sjølv. Oppvaskmaskina jobba samtidig så det var berre å få på plass. Eg tok meg ein liten matbit, før eg skulle ta min daglege spasertur. Då eg kom ut, var det berre ein ting å gjere-eg måtte få vekk litt snøskulle eg komme meg opp på vegen. Eg moka ei lita stund før eg gjekk ein runde på Vallabøen, eg ville ikkje opp på Vernet i dagfor eg trur ikkje der er så godt å gå enno.

Eg moka litt då eg kom heim også, og så var eg ut på altanen og grov fram dei kvite plaststolane og vaska dei og bordet.No håper eg det blir solfylte dagar framover ei tid.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...