tirsdag, desember 21, 2021

Dagbok 2021: 21.desember

Klokka er no ca .16.00, temperaturen ute er + 1 grad C, det er overskya, men stort sett opplett, det er framleis is på vegane, men ikkje så hard som i går.

I går kveld bestemte eg meg for å ikkje bestemme meg for om eg skulle gå på trening i dag. Eg sov godt i natt og verkte ikkje så mykje i ryggen. Eg bestemte meg for å ikkje fare på trening, men gjere nokre ærend i Vik i staden.
Men først måtte eg sjå adventserien på NRK 1 og blogge om boka mi. Så køyrde eg ned til ALTI og der var det fullt av folk sjølv om det var tidleg på dag. Men alle hadde masker på seg. Eg fekk kjøpt det eg skulle til tross for lange køar. Etterpå var eg på Spar og handla meir mat. Eg har lister som eg skriv på etter kvart eg kjem på noko. Vanlegvis kjøper eg inn så mykje til jul at det varer til påske. Då eg kom heim tenkte eg at det var lurt å fare på Askjelhaugen med julekransen til grava sidan eg var i farten likevel.. Eg har ikkje vore på grava på ei stund, det kom så mykje snø-og seinare regn. Lyngen som eg planta i haust var like fin, men sjølvsagt fastfrosen, så eg la kransen opp og så tende eg lys.

Heime fekk eg det eg hadde kjøpt på plass, og så laga eg meg litt mat før eg tok på meg piggsko og gjekk ein tur på Vernet. Det er stort sett bert alle stader, men noko av regnet som kom har frose til is, derfor må ein passe seg. Det er litt tungt å gå med piggsko, men så brukar eg kanskje opp litt meir kaloriar. Bilda frå Vernet tok eg ca. kl .16.30, då var det begynt å mørkne. Men er det ikkje i dag sola snur?


Eg har kveikt opp i omnen så no skal eg kose meg med ein kaffikopp, TV og strikketøy.




 

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...