tirsdag, juli 07, 2020

Dagbok 2020: 7.juli



Klokka er 17.25, temperaturen er + 17 grader C, det er lettskya opphaldsvêr og litt vind. Altså mykje betre vêr enn vi hadde i går. Men skal eg dømme etter slik som eg føler meg, må det vere skikkeleg giktvêr.
Eg begynte å vaske klede på sundag, det hadde hopa seg litt opp så eg vaska stort sett heile mandag også. Det tek tid når ein må tørke i trommel og begge maskinene skal i samme "kontakt".
I dag før middag prøvde eg å få på plass litt av kvart, men eg har altfor mykje til mitt behov. Fylte eit par posar med slikt som skal på innsamling.
Så ville eg kvitte tre store posar meg brusflasker, så eg fylte bagasjerommet på bilen. Køyrde ned på Kiwi og panta. Eg trur alltid det skal bli store summar, men det vart berre ca. 100 kr for alle flaskene.
Eg kjøpte ei rosa potterose og ein pose med mold, for eg skulle fram på grava og pynte opp litt. Det gjekk no greitt. Styrte litt ute då eg kom heim før det var tid for mat.
I dag var eg veldig plaga av "gikt" så eg var ikkje så veldig effektiv. Etter at eg hadde ete måtte eg legge meg ned og kvile ryggen før eg gjekk ut i hagen. No har eg rensa ugras i alle blomsterbeda og i den nye "jordbærsenga." Det er verken kaldt eller varmt ute, så det går fint å jobbe litt. Det er ikkje varmt nok å sitte i ro, sjølv om eg tok fram att den langerma ulltrøya mi i går og har brukt den sidan.
Eg lurer på om eg skal gå ein tur på Vernet for å få litt meir mosjon.






Det vart ein liten tur på Vernet. Sjå kor fint der er pynta med blomster.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...