fredag, juli 10, 2020

Dagbok 2020: 10.juli


Klokka er no 19.50, temperaturen er + 13 grader og det kjem diverse regnbyger. Innimellom kan det vere fint, slik som på føremiddagen i dag. No høyrde eg på TV at ein som har spådd vêret rett hittil i år, seier at vi ikkje får meir fint vêr no før i august. Ja, for meg eg det heilt greitt, for eg har ferie i august også.
I dag køyrde Marit og vi var ein tur til Alti. Det var ikkje så mykje vi skulle ha, men handla litt på impuls. Eg kom heim att med litt strikkegarn , bil-sjampo og to svampar til å vaske bilen med. Har berre spyla den litt hittil, så det kan vere tid for eit vask.
Då eg kom heim fann eg ut at eg ville steike fisk til middag. Eg gjekk ned i kjellaren og skulle ta opp fisk, men så fann eg ut at eg ville sjå etter jordbær, og etter at eg hadde plukka det vesle som var, såg eg at eg burde klippe vekk dei visne blomstrane på peonen, då det var gjort såg eg at Gudmund var ute, så eg måtte spørje han om vi skulle gjødsle, så var det noko anna eg måtte gjere, og så kom Marit U og vi måtte snakkast litt- og slik gjekk eit par timar. Men eg tok opp fisk som eg tina i mikroen, kokte poteter ect. Då eg var klar til å ete min personlege seibiff-favoritt, ringde det på døra. Det var Margrete -så eg vart spesielt glad,  for det var lenge sidan eg hadde sett henne. Vi drakk kaffi og åt gulrotkake, men fisken tok eg att seinare.
Det var Margrete som kom med den fine blomsterkorga på bildet. Ho hadde ringt til meg fleire gonger, men akkurat i dag hadde eg ikkje med meg mobilen ut; den låg i lomma på jakka eg hadde på meg då vi handla.
Denne dagen har gått veldig fort, og no er det alt kveld-men kveldane er lange for dei som er oppe ei stund ut i dei små timane.
Sidan det faktisk er fredag vil eg ønske alle ei god helg !

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...