onsdag, juni 03, 2020

Dagbok 2020: 3.juni

Klokka er17.10, temperaturen ute er + 16 grader. Det er overskya, litt skodde i fjella, men det er opplett.
I dag var eg oppe litt tidlegare enn vanleg sidan vi skulle på trening kl.10. Vi må ha god tid om morgonane.  Etter trening tok vi ein tur bort til Gjenbruk der gartnaren på Urke har utsal. Der var mykje fine blomster men ikkje så billeg der heller. Eg kjøpte berre ein liten rosa pelargonium. Etterpå handla vi på SPAR. Då vi kom heim vart vi sittande i bilen og prate ei stund-vi blir LITT slitne av treninga.
Eg tok meg eit lett måltid før eg gjekk ut i hagen for å jobbe. Det blir ikkje gjort så mykje, for eg blir låk i ryggen og må sette meg ned rett som det er. Men eg fekk no rydda bedet ved Urke-garasjen, og det nedanfor min garasje. Eg skulle ha planta både her og der , men eg er så ubestemt på kva eg skal ha. Hadde trengt ein shoppingassistent.
Eg skal til frisør i morgon, og så må eg bestille time på Biltilsynet. Snakka med Torbjørn, han hadde fått til å bestille time på nettet, så då må no eg også greie det. Det hadde vore enklare å ta telefonen og ringe. Det var vi samde om.
Graset på plenane veks og veks, men eg kan ikkje klippe heile tida. Om graset er langt spå er ikkje plenane så fine og tette som dei skulle ha vore.
No skal eg slange meg litt med Storytel-ryggen treng kvile.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...