søndag, april 26, 2020

Bok nr.24 -2020: Jeg lar deg gå.

Biblioteksentralens omtale


På kun få sekunder forandrer Jenna Grays liv seg til et mareritt. En novemberkveld blir hennes fem år gamle sønn brått og brutalt truffet av en bil, etter at hun har sluppet hånden hans - han ville løpe til huset deres på den andre siden av gaten. Bilen kjører fra åstedet, og lokalsamfunnet er rystet. Jenna ønsker å flykte fra alt for å starte på nytt, og flytter til en avsidesliggende hytte på kysten av Wales. Men hun hjemsøkes av frykt, sorg og minner. Gradvis begynner hun å ane et håp om glede i fremtiden. Men fortiden innhenter henne, og følgene blir ødeleggende. Omtalen er utarbeidet av BS.
………………………………………...…………………………………………….
Denne boka fann eg tilfeldig på Storytel, og begynte å lese. Det viste seg at dette var ei bok som var vanskeleg å legge frå seg, så eg har vel vore litt hekta siste dagane. I dag var eg trøtt og frostig på føremiddagen, så det vart ikkje til at eg fann på noko - så eg sette meg til å lese.Eg likte boka godt, det einaste eg vil trekke ifrå for er at når det er fleire "Jeg-forteljarar" bør det vere fleire som les, eg var ei stund litt  usikker på kven som "snakka". Boka minte meg av og til på "Flink pike"-eg veit ikkje akkurat kvifor. Anbefalt.

3 kommentarer:

arieldog sa...

Takk for tips! Eg ser at eg har lese ei anna bok av same forfattar, "La meg være", og at eg likte den godt.

Besta sa...

Viss den ligg på Storytel kan eg tenke meg å lese den.

arieldog sa...

Eg las den i 2018, så då lånte eg den vel på biblioteket.

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...