mandag, januar 27, 2020

Dagbok 2020: 27.januar.



Klokka er no 20.50, temperaturen ute er + 5 grader C. I går kveld var trappa tørr, i dag tidleg våt, men eg kan ikkje svare på om det har regna i dag.
Då eg la meg i går kveld hadde eg store planar om alt eg skulle gjere i dag. Når det kom til stykke vart det ikkje så veldig mykje.
Etter det vanlege morgon - programmet, sette eg meg ved datamaskina ei stund- og så fekk eg farga håret. Det hadde vore på planen sidan fredag.
Dernest tok eg med saman og rydda og vaska kjøleskapet, og fylte opp med saker og ting frå kjellarkjøleskapet m.m.
Eg fann så mykje lettrømme som eg ville få brukt opp. Eg har funne ut at eg kan lage rømmegraut av lettrømme viss eg har ein fløteskvett i tillegg og det hadde eg. Det skulle bli middagen min i dag+ litt spekepølse. Men eg er streng med meg sjølv. "Du får ikkje smake den grauten viss du ikkje tek ei runde på Fonnvernet først!" Og då gjorde eg det. Solveig nabo var ute og rydda rundt huset då eg kom heim, så eg vart sittane på båtvogna deira og prate ei stund.
Så åt eg grauten min og vart veldig mett, så eg måtte sette meg i godstolen og slappe heilt av. Sat der ikkje så veldig lenge, så fekk eg melding frå Marit at eg måtte komme opp ein tur. Vi drakk kaffi og prata i over ein time, men eg kom heim til nyheitene på Tv. Eg fann fram strikketøyet og har no sete og sett TV og strikka sidan. Så det vart ikkje den store arbeidsdagen-ikkje i dag heller, nei.
I morgon er det trening, onsdag spansk (og eg har ikkje gjort leksa skikkeleg enno) og så fekk eg melding frå Eli at vi skal ha styremøte på torsdag. Møtet vi skal ha er flytta fram frå den 19 til den 15. februar. Då er det årsmøte og eg må ha klar ei oppsummering av året som var. Så de forstår at eg ikkje er heilt avskilta enno.
Eg tok bilde på Fonnvern-turen min i dag også. Ikkje alle er klar over korleis ein kjem seg dit. Eg GÅR heimanfrå, men ein kan også køyre Vikegeila oppover til den staden de ser på bildet øvst på sida. Der kan ein svinge inn til høgre så kjem ein til brua. Den er om lag der den gamle brua var, og då er ein på vegen, den eg no kallar Lynvegen. Eg har snakka om Skålavegen, men har slått opp på kartet og namnet heilt opp i Skåla er Vikegeila, som tek til i sentrum. Viss ein køyrer enda lenger opp kjem ein til eit hus som høyrer til vassverket og derifrå kan ein gå Kanalvegen til venstre heilt ned til Vinjevoll. Nils og eg gjekk den vegen ofte, men helst køyrde vi til Vinjevoll og gjekk opp og ned att.
Eg tok mange bilde i dag også, men de treng ikkje sjå på dei viss de ei lei av desse bilda mine. Det er no for å vise vêret blant anna






Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...