lørdag, januar 25, 2020

Dagbok 2020: 25.januar



Klokka er no ca. 17.55. Veret er som vanlen vått og mørkt, men temperaturen er + 7 grader C, så det er nesten sommar. Mange saknar vinteren, men eg synest det er godt å sleppe snømoking, no når armane sviktar meg.
Eg hadde tenkt å farge håret mitt i går kveld, men eg vart sittande å sjå TV, og utsette farginga til i dag. Dessutan var det kaldt på badet. Eg skrudde litt på termostaten og trudde alt ville vere i orden i dag. Det var det ikkje, golvet var iskaldt og eg vart skikkelig bekymra, så bekymra at eg ikkje fekk sove meir enda klokka berre var 6. For å gjere ei lang historie kort, så fann Margrete feilen. Brytaren var av. Eg plar aldri slå av brytaren, så eg hadde gløymt at han var der. Men i går må eg ha kome bort i den med moppeskaftet då eg vaska golva. No er alt i orden. 
Marit og eg var ein tur på Kivi på føremiddagen.
I dag skulle Margrete og ungane til Ørsta og handle, og ville komme opp her. Eg visste ikkje akkurat kva tid dei kom, men Amanda ringde. Eg laga ein lettvint middag til dei kom, men dei var ikkje så svoltne. Det blei is og kaffi etterpå. 
Dei hadde med fine, gule roser som dei hadde kjøpt av nokon som dreiv med veldedigheit. Samme det, rosene var fine og lyser opp i stova.
Resten av kvelden blir det vel å sjå TV-og kanskje strikke litt- eller lese i den andre krimboka av Jan-Erik Fjell. Skulle ha jobba med spansken, men det får bli i morgon

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...