lørdag, januar 18, 2020

Dagbok 2020 : 18.januar

Klokka er no19.25, temperaturen ute er + 5 grader og det har visst regna i dag også. Eg har ikkje vore ute for ei dør i dag. Sov lenge i dag morgon så føremiddagen vart kort. eg fekk lagt i hop klede, vaska golv og gjort diverse husarbeid.
Litt anna stulla eg med også,- på datamaskina.
Til middag woka eg grønnsaker og litt kjøtt som var att etter juleskinka.
Elles har eg lese i boka mi, til eg begynte å sjå TV. No blir eg sikkert sittande framfor TV-en resten av kvelden, så eg burde vel legge opp eit "spøt". Eg har strikka eit par baby-lestar,  dei var altfor store til ein nyfødd, så eg får prøve å strikke noko som er mindre. Eg har ikkje så mange babyoppskrifter no lenger, rekna ikkje med å bli ei strikkande oldemor.
I dag fyller Håkon 26 år. Han vart fødd like før OL i Lillehammer, og eg hugsar så godt den tida. Då var det mykje snø og fint vintervêr, i år er det snakk om vårteikn i januar. I fjor var det også tidleg vår, men så kom det snø i store mengder etter at plommetrea hadde blomstra. Slikt kan skje i år også, men uansett klimakrise etc. er det godt for gamle folk med ein mild vinter.
I dag dreiv eg å fotograferte gamle bilde frå album, eitt av dei skal eg legge inn her.
Her sit Håkon i sportsvogna og på seg har han den første genseren eg strikka til han. Motiva er fiskar og sjøfartsymbol. Eigentleg skulle det vore bilde av han og Nils med fiskefangst, for ingen var vel med Nils på fleire fisketurar enn Håkon.
Gratulerer med dagen Håkon!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...