mandag, januar 13, 2020

Dagbok 2020: 13.januar


Klokka er 16.55, temperaturen er + 6 grader ute, og eg trur det har vore opplett i dag.
I dag hadde eg ein liten plan for dagen, eg skulle fylle nokre posar med klede som eg ikkje brukar lenger, så etter frokost  gjekk eg gjennom klesskapa og fann ein del som eg ville kvitte. Det vart berre tre bereposar i dag, men det kan bli meir seinare. Det meste var klede som eg ikkje har brukt på mange år.
Etter at det var gjort, fann eg ut at i dag kunne eg bytte på senga og vaske soverommet. Det må vere opplett når eg skal ha ut eit stort teppe som ligg på golvet. Då eg var ferdig med soverommet vaska eg like godt golvet på bad og kjøkken, sidan eg hadde så godt grønsåpevatn tillaga.
Men det skal lite til før eg blir trøtt-eg føler at eg har tapt meg- og det har eg vel.  
Eg har ete spekepølse og graut til middag kvar dag sidan fredag, men i dag var det siste gongen. Og i dag koka eg poteter -det er sjeldan kost her hos meg.
Etter middag slappa eg av i godstolen og sovna litt, sov dårleg sist natt. No har eg vore i kjellaren og sett på ei maskin med klesvask. Det er bekmørkt ute, og det vart ikkje tidleg lyst i dag heller. I morgon skal vi på trening klokka 10, men det plar vere lyst då.
Det er fint og grønt ute, men eg kan aldri tru at graset held seg grønt heile vinteren.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...