tirsdag, november 12, 2019

Dagbok 2019:- 12.november


Dette er vegen langs Fonnvernet

Klokka er 16.00, temperaturen ute er berre minus 1 grad, men det kjennest mykje kaldare ut, for i dag har vi ikkje hatt sol. Stod rimeleg tidleg opp i dag for eg skulle blant anna vaske håret før eg for på trening. Følte meg ikkje i toppform, så det vart Marit som køyrde i dag. Etter treninga handla vi litt på Spar. Eg var frostig då eg kom heim, eg driv ikkje hardtrening så eg blir varm av den. Eg held fram med trening av føtene, og knea er blitt veldig bra no. Berre det ikkje går hol på fleire cyster så er det topp. Trening av armar og rygg m.m. har blitt fjerna førebels, i staden får eg øvingar for armane. Fysioterapeuten meiner det er senebetennelse i overarmen. Dette er lette øvingar, dvs. lite belastning.EG fyrte i omnen og skulle kose meg litt, men så fekk eg trang til å gå ut og mosjonere litt, dvs. gå på Fonnvernet. Eg la i veg. I dag tok eg ei litt anna rute, gjekk langs Vernet opp til bakken, og så tok eg runda derifrå. Det vil med andre ors seie at eg tok 1,5 runder. Det gjorde godt, men eg vart kald på øyrene, så eg måtte dra den strikka "halsen" opp til hue. (Eg trefte ingen)
På heimvegen såg eg fram gjennom Nupadalen og tykte eg såg antydning til noko kvitt i lufta. Det ligg faktisk noko kvitt på marker og tak, men eg trudde det var rim. Eg har ikkje lyst på snø, eg berre seier det!  Eg åt då eg kom heim, og fyrte meir i omnen, det merkast godt at sola ikkje har vore her i dag.
Eg har altså ikkje gjort det skapte grann i dag, men i morgon blir det styremøte i pensjonistlaget, og då får eg litt å styre med. Sidan Eli er sjukmeld må vi andre skjerpe oss litt.
Eg sende manus til avisa før helga, og under over alle under så fekk eg mail frå redaktøren der takka for innlegget og lova å ta det inn i avisa. Det stod der i dag. I morgon må eg kanskje skrive igjen sidan det er påmelding til julemøtet.

Under: Utsikta frå Fonnvernet i dag.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...