torsdag, september 12, 2019

Dagbok 2019: 12.september


Klokka er no 17.40, temperaturen ute er + 11 grader og det styrtregnar nesten heile tida. Men eg klagar ikkje, for eg trong ein inn/heime-dag, sidan eg hadde diverse som måtte gjerast.
Det første eg sette i gang med atter frokosten var skriving av referat, det må eg alltid ha frå meg før eg kan gjere noko anna, såpass eg hugsar sånn nokolunde kva eg skal skrive om. I dag var eg skeptisk, for det var mykje å halde greie på, men det gjekk forbausande lett. Då klokka var 11 var eg ferdig med referatet. Men så må eg bruke litt tid på finpussen, for å sjekke opp diverse tekstar, titlar, namn etc. Eg sende nettopp manus til avisa no, for det er ingenting som hastar. Før skulle eg ha det inn i laurdagsavisa, men no er det lokalavis berre fredag og tysdag.
Så var det jobb nummer to som venta. Solveig kom med den ferdigmonterte kofta mi på tysdag, og ho hadde kjøpt knappar. Dei sette eg i -  i dag.
Deretter tok eg fram støvsugaren og for over teppegolva. Akkurat det arbeidet er eg ikkje så glad i no når høgrearmen sviktar. Men det vart no gjort på eit vis. Eg likar betre å klippe plen!
Etter å ha tatt meg litt mat, sette eg meg ned og las ferdig boka som eg har halde på med nokre dagar, og blogga den med det samme.
Det har vore ei innhaldsrik og aktiv veke, så langt, og i morgon ettermiddag skal Marit og eg på "Afternoon Tea" med kinobesøk etterpå. Vi må passe på å få med oss det vi kan før kveldane blir for mørke. Ingen av oss likar å køyre i mørkret.
No veit eg korleis eg skal komme meg opp på Fonnvernet, men det blir ikkje i dag. Det er FOR vått.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...