mandag, juli 22, 2019

Dagbok 2019: 22.juli

I dag på 22.juli, fekk eg denne vakre rosa av Ingeborg. Det følgde med kort også. Alle har vel sine minne om det som hende for 8 år sidan. Det som vart litt spesielt for oss var at Ingeborg hadde meldt seg på og skulle til Utøya det året. Men så vart det så mykje regn at Margrete ville ein tur til Tyrkia for å oppleve sol og varme. Ho spurde om Ingeborg ville vere med og det ville ho. Derfor var ho ikkje på Utøya den dagen det grusomme skjedde. Og takk for det

Klokka er no 18.50, temperaturen er + 21 grader C, det kom nettopp nokre regndropar, men før i dag har det vore opplett.
Då det leid utpå føremiddagen sette eg i gang med å klippe plenar etter at eg først gjorde litt anna hagearbeid, og klokka var 16.30 før eg var heilt ferdig. Hadde nokre pausar innimellom, men eg jobba hardt. Slo alle plenstykka i dag, somme av dei to gonger, fordi klipparen spytta ut gras. Plukka nokre bringebær som eg åt med sukker og fløyte i ein av pausane -fordi eg fortente det.
Då eg kom inn att tok eg meg litt mat og så tenkte eg å flate ut. Men så såg eg at Rasmus hadde sendt ei melding om at bildelane var komne til Ørsta og kunne hentast på Eurospar. Så ringer Margrete og vil komme oppom ein tur, ho og Ingeborg var i Ørsta. Så ringer Rasmus og vi pratar til Margrete og Ingeborg kjem. 
Dei har med kaffimat som vi kosar oss med; idet dei skal fare avtaler vi at dei skal hente pakken, og det gjer dei. Så no er dei nye støtdemparane i hus. Dei må fare att i same rennet og eg set meg inn til datamaskina. Då ringer Solveig frå Roma ! Olaug og Aleksander er komne dit ned no, så dei bur i leilegheita og Solveig og Øystein flyttar til eit hotell. Veldig rart å snakke i telefon frå Roma, merkar ikkje at det er langt borte.
Så no har eg snakka med alle tre "barna" i løpet av kort tid. Men no skal eg snart parkere med sjølv framfor TV-en og ikkje gjere det steikje støv meir i dag.
Eg er veldig fornøgd med at det regnar ned i dei nyklipte plenane.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...