tirsdag, juli 16, 2019

Dagbok 2019: 16.juli


Siste kvelden med Charlie

Klokka er no 13.25 og temperaturen er + 13 grader. Det har vore ganske fint vêr i dag, og sola har vore framme. Eg har vore mest inne likevel, men det få eg ta ansvaret for sjølv.
Rasmus har styrt med bilen min, og bestilt delane som skal skiftast. Dei kjem eg til å få i posten, og så får eg nok hjelp til å sette dei inn/på.
Rasmus og eg var ein liten tur på butikken og handla litt før middag, og etterpå vart det samarbeid med å koke spagetti, steike bacon og lage Carbonara-saus. Det gjekk rimeleg fredeleg for seg. Og det vart god mat. Desserten var som vanleg is og enda meir is, og då Margrete og Svein kom litt seinare vart det is og kake enda ein gong.
Vi har no hatt ein kjekk dag i dag også, og spesielt kjekt var det at Margrete og Svein N. kom og hadde hunden Charlie med seg. Ingar er spesielt glad i den.
I morgon skal gjestane mine reise. Då blir det tomt i huset, men eg har nok å henge fingrane i, så eg slepp å sitte og sture. Hare vore bra i armen/skuldra dei to siste dagane, men så har eg heller ikkje jobba så hardt. Eg håper eg blir arbeidsdyktig no framover for eg har ein del å styre med både ute og inne. 
Rasmus kom kanskje ikkje heilt i mål på lista, men arbeidet med bilen vart meir enn eg hadde trudd. Gutane styrer seg stort sett sjølve, men telefonar , brett og andre leiketøy. Men ferien er ikkje slutt enno- for dei. Og eg har heilårsferie.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...