søndag, juli 14, 2019

Dagbok 2019: 13. juli

Berre Øystein manglar her, for det var han som tok bildet.


Klokka er 25 minutt inn i den nye dagen, timane flyg av garde så fort at eg ikkje rekk å skrive bokk før vi har passert midnatt. Her i huset søv vi om morgonen og ikkje om kvelden. Temperaturen kl. 0.30 var + 12 grader C Ingen har lagt seg enno så vidt eg veit. Gutane styrer seg mykje godt sjølve, dei er flinke.
Det har ikkje hendt så mykje i dag. Rasmus, Wenche og Ingar har vore og handla, og dei var også ein tur fram på grava. Rasmus og Wenche var først ein tur , kjøpte blant anna bensin på kanna mi og fylte opp bilen min. Seinare var Rasmus og Ingar på El-kjøp der dei trefte Amanda. Rasmus finn ikkje ut kva som feilar bilen min, han og naboen hadde den inn i nabogarasjen; der det er grav, så dei fekk sjå oppunder, men dei fann ikkje feilen. Noko av skammelet kom av ei plate som var under bilen, det hjelpte noko å få den vekk, men kakkinga er ikkje borte.
Wenche har reparert skaden i parketten, så den viser nesten ikkje lenger. Eg har stort sett rydda ut og inn av oppvaskmaskina. 
Håkon og Audun kom innom etter at dei hadde drege lina på føremiddagen, så i morgon skal eg lage steikt blålange, så sant Rasmus får skinnet av fisken. Dei fekk kaffi og is i lag med hine gutane, kjekt å ha besøk av fem barnebarn, alle gutar, i alderen 9-29 år.
Til middag i dag hadde vi ovnsteikt kylling og ris. Det var lettvint og godt. Rikeleg med rå grønsaker til. Sidan eg ikkje har anstrengt meg mykje i dag har armen vore bra, i alle fall før eg begynte å skrive her.
Den 13. juli 2016 var heile storfamilien samla på Hareid, for siste gong. Vi er glad for å ha bilde og minne frå den dagen.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...