søndag, juli 21, 2019

Bok nr. 16 - 2019: Falken




En trikk blir kapret i Oslo sentrum. For gislene og politiet venter et åndeløst mareritt.
Med politiet på hjul kjører trikken rundt i byen en stekende het juli-ettermiddag. Ingen vet hva som foregår bak de tildekkede vinduene. I denne intenst spennende thrilleren følger vi kaprerne, gislene, politiet, politikerne og mediene - minutt for minutt, hjerteslag for hjerteslag.
«De var ti. Ti tilfeldige, hentet ut av sin hverdag og tildelt hovedroller i et drama som snart skulle bli fulgt av millioner av tv-seere verden over. Gislene. De ti som risikerte å dø hvis ikke kaprerne fikk det som de ville.»
…………………………………………………………………………………….

Det blir lese lite for tida, dels fordi eg ikkje har hatt bøker som fenger meg og dels fordi det er andre ting eg heller vil gjere. I seinare tid har eg lese tre bøker parallelt: Ei papirbok, ei på datamaskina og ei på MP3-en på senga. Det blir berre rot av slikt, så i dag bestemte eg meg for å lese ferdig den som låg på maskina. Fekk strikka eit lestepar langsmed.
Boka har Solveig skrive om før Kanskje likte ho den betre enn eg, Eg syntest den blei langdryg i lengda og ikkje spesielt spennande. Eg likar ikkje så godt bøker der ein heile tida blir dradd rundt frå A til Å- og tilbake. Eg synest det er travelt. men det er mi meining.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...