lørdag, februar 23, 2019

Dagbok 2019: 23. februar

Klokka er 18.35, temperaturen ute er + 14 grader C, det er opplett og litt vind. Det er om lag som ein sommarkveld på våre kantar. Gjev det ville vare! I dag har eg ikkje vore lenger enn til postkassa. Var rimeleg tidleg oppe og etter frokost og avis begynte eg så smått å lage til middagsmaten: Stroganoffgryte med poteter og grønsaker. Kjekt å lage mat til fleire. Mens eg venta på "gjestane" sat eg og strikka, har begynt på genser til Erlend, er snart ferdig med ermane, eg strikka dei først, for eg ville at Erlend skulle prøve Margrete sin genser, så fekk eg noko å gå ut frå. Det viste seg at Erlend gjekk fint inn i genseren til mora og eg kan strikke hans genser i same storleiken.
Margrete var fornøgd med genseren sin, og kjem vel til å legge ut bilde på data i løpet av kvelden. Eg synest det er kjekt å vere litt til nytte.
Margrete hadde kjøpt ein nydeleg rosa orkidé til meg, og det blei eg glad for, Har hatt kvite gardiner og kvite blomster sidan før jul, så no er det fint å få nokre fargar. 
Vi åt og kosa oss med middagsmaten, og etterpå vart det kaffi og is- same procedure as usual. 
Eirik skal reise opp att til Trondheim i morgon, det er kjekt at dei tek seg tid til å besøke ei gammal bestemor. Amanda har sove seg ut og var rimeleg kvild etter musikal-veka. Komande veke er det vinterferie, men ikkje for meg, for vi skal ha pensjonistmøte på onsdag; det er årsmøte, så eg må skrive årsmelding på førehand, og referat etterpå.
Dagen har gått som ein røyk og no er det snart tid for strikk og TV. 

1 kommentar:

arieldog sa...

Vi ventar med fotoshoot til det blir dagslys :)

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...