fredag, november 16, 2018

Dagbok 2018: 16.november.

Klokka er 19.00, temperaturen er + 10 grader og i dag har det regna litt. Men betre med regn enn med snø, for dei som skal moke.
Dagen i dag begynte med stor aktivitet. Eg hadde bestemt meg for å bake, og då gjorde eg det. Det var eit par småting eg mangla, men så skulle Marit handle og eg kunne få vere med. Det vart tur både på AMFI og Kiwi i dag. 
Hadde ikkje så mykje eg måtte gjere då eg kom heim, så etter at eg hadde tatt meg litt mat skulle eg lese litt i boka mi, og der sovna eg. Det er den einaste tida på døgnet eg er trøtt, sånn ca. mellom kl.15-18. Det var då eg burde ha gått ut! Då eg kom til meg sjølv igjen (Ja, eg sov ikkje i tre timar, berre ei lita stund) sette eg eg meg til å strikke og høyre ferdig boka.
Elles så driv eg og chattar med både den eine og den andre på nettet. No er det særleg Bodil eg chattar meg - eg skal truleg kjøpe ein bil som står inn på Sandane. Men det er ikkje så mykje ein kan få ordna i helga, for då er både banken og biltilsynet stengt. Eg har sagt at Svein får vurdere bilen, eg stoler på at han har betre greie på bilar enn eg har. Men eg har litt peiling på å selje og omregistrere bilar, for det har eg nettopp vore med på. Vi får vel ikkje gjort så mykje før etter helga.
I morgon skal Margrete demonstrere i Volda, og etterpå skal vi på indisk restaurant i Ørsta og "feire" Erlend sin fødselsdag. Til slutt blir det kaffi og kaker etc. i Starevegen. Slik er i alle fall planen-så langt.
Elles har det hendt veldig lite i dag-heldigvis, det har vore ei litt oppstykka veke for ein gammal pensjonist, med det meiner eg at eg har vore ein del ute og flaksa, så eg har ikkje fått styrt så mykje her heime. Men det er no kjekt å vere litt på farten. Dagane er veldig korte no, så eg kom meg ikkje ut å gå tur i dag.
Sidan det er fredag (i hovudet mitt er det laurdag) vil eg ønske alle ei god helg.  Dei fleste har vel begynt å stresse med juleprogrammet. Eg bakar småkakene mine på Kiwi i år også. I dag såg eg at svineribbene var komne på plass. Nils brukte å salte på slike ribber, så hadde vi dei når han kokte"Erter kjøt og flesk" som han var spesialist på. Eg synest slike salte ribber er gode til ballj (klubb) så eg trur eg må salte ei i år også.(Sjølvsagt er ribbe godt som ribbe også. Vi brukte det ofte slik før at vi hadde saueribbe til jul, og svineribbe til nyttår.)

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...