lørdag, oktober 06, 2018

Dagbok 2018: 6.oktober


Klokka er 19.10, temperaturen er + 5 grader og det har regna i dag også. Eg har berre så vidt vore ut for døra, likevel har dagen gått som ein røyk.
Det første eg såg då eg opna Facebook i dag var at ein av naboane var død. Det var eit lite sjokk; eg visste at han ikkje var frisk, men ikkje at det var livstruande. Slik er det; her i Starevegen var vi alle om lag på samme alder, men etter kvart tynnest det ut i rekkene, det er mange som er sakna etter kvart. Men nye og yngre kjem til. I dag går tankane mine til Anne-Lise og dei fire barna hennar med familiar. 
Elles har eg styrt med det vanlege, litt husarbeid, og ikkje så mykje anna. Marit kom ein tur over gata og drakk kaffi i lag med meg, og Einar var ein snartur inn for døra, han hadde vore på Sandane og delteke i eitt løp. Vart visst nr. 2.Han ville ikkje ha noko mat for han skulle vere snar.
Eg har vondt i "sitteputa", så i kveld må eg visst ligge på sofaen og sjå Stjernekampen.  Eg trur det blir Ole Børud som vinn, men må no heie litt på Alexander også, sidan han kjem frå Eid.
Når eg ligg får eg ikkje strikke, og det irriterer meg litt. Kjenner ein fysioterapeut som er ekspert på "sitteputer" må visst ta ein prat med henne over helga.
No er det snart lottotrekning, så det er berre å belage seg på å bli millionær. Margrete og "ungane" kosar seg i Trondheim.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...