onsdag, oktober 24, 2018

Dagbok 2018: 24. oktober FN-dagen

Klokka er 18.50, temperaturen + 4grader og det regnar og regnar. Har aldri sett maken til denne hausten. I dag hadde eg ikkje lyst til nokon ting, og ikkje hadde g arbeidslyst heller. Tokk meg saman og sette ein brøddeig om ikkje anna. I grunnen likar eg det meste hus - og hagearbeid, men eg likar ikkje å bake. Brød går greitt, men der stoppar det. Siste åra har eg bakt lite og ingen ting til jul, så eg tenkte at i år må eg ta meg saman. Men det spørs.
Eg har no gått her i dag også og styrt med det eine og det andre, brukar mykje tid på å fyre i omnen og hente inn ved. Innimellom sagar eg litt. Så har eg eit lite maleprosjekt, og så strikkar eg-rekker opp att og strikkar på nytt. Slik går dagen.
Men då det leid til klokka 15, bestemte eg meg for ein liten tur på butikken. Det var berre å kle seg godt, og i dag hugsa eg refleks. Trefte ein tidlegare elev på butikken så vi vart ståande å prate ei stund, og heimvegen gjorde eg litt lenger enn vanleg, med tanke på mosjon og frisk luft, så eg var ikkje så snar som sist.
Då eg gjekk heim att med ein pose i kvar hand, gjekk tankane mine eit år tilbake. Då var det ofte eg stakk ned på butikken i kveldinga og handla. Då vart Nils åleine ei lita stund, men eg brukte ikkje meir tid enn eg måtte. Eg kom som regel heim med to kjempetunge posar, men då var eg lett på foten, så det var ikkje samme problemet som no.
No skal eg snart lage meg noko godt å ete, noko som liknar på middag, har ete berre brød før i dag. Og så blir det TV og strikketøy. Dei komande to dagane er det fleire fødselsdagar å hugse på.

1 kommentar:

yosabrams0918 sa...

Would you be considering exchanging links? online casinos