lørdag, september 29, 2018

Dagbok 2018: 29.september


Klokka er 18.00, temperaturen er + 9 grader C, og det har regna i heile dag, ser de på bilda ser de at det renn "elvar" etter vegen. Eg tenkjer på Noa som begynte å bygge ein ark etter at det hadde regna i 40 dagar og førti netter-vi er vel nærmare 60 her no? Men så bur vi i eit anna landskap -ikkje mellom to store elvar. Vi er vel om lag like trygge som vanleg her vi bur, men det er no nok no-for lenge sidan.
I går hadde eg ein fin og aktiv dag, i dag vart det trasig- eg har ikkje ein gong regnklede så eg kan gå ut i dette vêret. Eg hadde eigentleg tenkt å gå til Vik i dag, for å komme meg ut litt, men det letta aldri opp. 
No er eg ikkje den som kjedar meg, og eg har ei artig bok å lese i, litt husarbeid, og nokre rekningar å betale i nettbanken. Det at eg har vondt i hofta gjer at det er vondt å sitte, så strikke får eg ikkje. Var ut i garasjen og rydda litt. osb. Til slutt fann eg ut at eg like godt kunne vaske bad og kjøkken sidan det var laurdag, sjølv om det ikkje var så stort behov.
Eg har ikkje sett, eller snakka med, eit einaste menneske i dag, men har hatt kontakt med fleire på mobil og data. Og kvelden er den same om ein er åleine. Full fart på TV-en og vel så det. Eg er mest spent på Stjernekampen; danseprogrammet er ikkje det det ein gong var. No er det mykje show og lite dans, etter mi meining.
Men kvar sin smak. Viss eg gløymde å ønske God helg i går, får eg gjere det i dag.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...