torsdag, september 20, 2018

Dagbok 2018: 20.september

Fint bilde av Erlend. Det blei litt uklårt etter scanninga.

Klokka er 21.50, det er + 10 grader C og det regnar, så no er vi tilbake til det normale. Vinden har eg ikkje merka mykje til, men eg såg at trea i ein nabohage rørte litt på seg. Eg låg og sov godt sist hatt, med vinduet halvope, som vanleg.
I dag har eg stort sett vore husmor, på føremiddagen laga eg ball, kokte kjøt og rabbe, steikte bacon etc. Eg venta Margrete og gutane i 16.30 tida, men dei kom før, og det var berre kjekt. Maten var ferdig og bordet dekka i god tid. Eg hadde strikka litt, høyrt lydbok og betalt rekningar på data, og stort anna var det ikkje å gjere i dag.
No i kveld har eg sett ut bossdunkane, men eg såg ingen andre som hadde gjort det. Eg sjekka VØR -kalenderen og der står det i alle fall at det er bosshenting i morgon.
I dag dukka ikkje snikkaren opp, og det forstår eg godt, det var ikkje akkurat så fristande å stå på altanen å spikre i regn og (litt) vind.
Dagane og vekene rasar av garde. Sommaren kom tidleg og var hektisk til stade nokre veker, så kom hausten og regnet altfor tidleg. Eg håper framleis på fine haustdagar-oktober kan no også vere fin, det har eg bilde-bevis på .

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...