onsdag, august 08, 2018

Dagbok 2018: 8.august

Klokka er 18.50, temperaturen er + 17grader C og det regnar. Tidlegare i dag var det opplett så då var eg ute og jobba i hagen ei stund. Dei siste par timane har eg vore inne, har sete ved datamaskina og høyrt lydbok mens eg strikka. Men heller ikkje strikking er ufarleg for ein gammal kropp, held eg på for lenge, blir det protest i venstre skulder.
Eg starta dagen med litt husarbeid, så fann eg ut at eg ikkje hadde rydda opp i alt garnet i går, restane frå dei to kofteprosjekta var att. Så var det å få orden på dei nøsta også. Egg begynte så smått å bli motivert til å strikke halskanten på siste kofta, men kvar var den? Ei stor kofte må no vere mulig å finne, men til denne tid har den ikkje dukka opp. Eg har leita alle mulige og umulige plassar utan resultat. No har det til tider vore litt hektisk i heimen, og når eg ryddar i full fart kan mykje skje. Men dette forstår eg altså ikkje. Skal bli interessant å sjå om kofta dukkar opp- og kvar.
Utearbeidet i dag bestod av klipping av gras-med saks, såkalla finpuss, litt luking og fylling av bossdunk.
I morgon skal Margrete og eg til Eid, eg har sjekka buss og ferjeruter og sikra meg skyss ned til bussen med Marit G. Ho skal på trening klokka 11-og køyrer meg til bussen først. Då skal eg teoretisk sett rekke ferja klokka 11.30. Viss dei ikkje stoppar for lenge i Furene. Eg har lang trening i bussturar til Volda, men det er ei stund sidan sist. Margrete møter meg på Folkestad.
Ser på FB at Rasmus og fam. var på flyplassen på veg heim, kva tid Solveig og Øystein kjem, veit eg ikkje.Det nærmar seg skulestart for lærarane no- og snart for elevane også, så dei fleste vender heim i desse dagar. Sjølv om eg har heilårsferie så er det litt vemodig at sommaren snart er slutt. Til eldre ein blir til fortare går tida.
I går skreiv eg om dei tre klematisane mine, i deg var det komen ein lavendelblå blomst også. Så alle tre er i live. Og snart må eg ta opp potetene mine, trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...