onsdag, august 01, 2018

Dagbok 2018: 1.august

Denne planten som eg fekk av Anne Elise, blir berre finare og finare.

Klokka er 20.00, temperaturen er + 21 grader C, men tidlegare i dag var den oppe i 26-28 grader. Det var sol frå morgonen av, men skya over utpå dagen.
I dag var eg streng med meg sjølv: Alle teppegolv skulle støvsugast uansett vêr. Og det blei gjort. Elles hadde eg ingen planar for dagen. Naboane på begge sider er vekkreist, og det var ikkje mykje liv i gata, Eg reinska opp blomsterbeda etter regnet  og styrte litt i hagen, men det var ikkje så mykje meir eg kunne gjere. Ein liten klesvask vart hengt ut og diverse  anna småtteri. Låg på altanen og las ei stund, men vart lei-det var like før eg begynte å synest at livet var rimeleg kipt. Ikkje kan eg køyre og ikkje kan eg gå . Men tok ein tur over gata til Marit og prata litt, etterpå var eg eit lite stykke utover og prata med Else.
Då fekk eg brått arbeidslyst, så eg tok og saga ned eit halvt villplomme-tre. Den andre halva skal få stå litt til. Grunnen? Jau treet tek av for regnet, slik at kompostbingen blir altfor tørr. Så var det fram med kompostkverna i dag også og male opp greiner. Dei tjukkaste må eg sage opp til ved.  Mens eg heldt på tenkte eg på alt eg fekk gjort i fjor, i tillegg til at eg hadde mykje meir husarbeid. Men då gjekk eg ikkje rundt og halta. Då sprang eg som ei rotte, som Nils sa.
No er fysioterapeuten komen tilbake frå ferie, så eg må kanskje prøve på igjen, er ikkje blitt noko betre etter alle tablettane eg har tatt. Å gå på graset er ein ting, å gå på asfalt er umulig.
Solveig og Øystein er i Italia, Amanda er på Mallorca, Rasmus og fam. er på veg til Kroatia-ja, dei er kanskje komne fram?

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 30.april

 Klokka vart litt for mykje før eg kom så langt at eg skriv blogg, men eg skal fatte meg i kortheit. Det er no + 10 grader ute, for i dag ko...