torsdag, august 16, 2018

Dagbok 2018: 16.august

Klokka er no 21.45, temperaturen er+ 13 grader og det har regna ganske mykje i dag også.
Hadde ingen planar for dagen, men begynte å tørke støv på datarommet etter at eg hadde hengt opp nokre bilde og styrt med ymse anna. Mens eg heldt på  med støvtørkinga ringde Eli -eg trudde styremøtet var neste veke, og hadde skrive det opp i dagboka mi på 16.august. Det eg ikkje hadde fått med meg var at 16.august var i DAG. Ja, ja, dei fekk ha møtet utan meg, og så har eg snakka med Eli i telefonen og fått referat. Første møtet i sesongen blir onsdag 5. september.
Eg blei fort lei av støvtørkinga så eg gjekk ut i hagen. Begynte å rydde ved sukkerert-åkeren. Tok bort skiferhellene(33 stk.) køyrde dei opp på plenen, spylte dei reine og løda dei opp. Plasten og duken som låg under, vart skylt litt i ein balje og putta i ein sekk. 
Når alle sukkerertene er oppetne skal eg ta bort "hesa" og så skal eg plante bærbuskar. Bringebæråkeren får eg ikkje rydda før eg har tatt opp potetene. 
Eg likar å vere ute og sjaue-i staden for å vere inne og pusle. Då eg var ferdig ute, var eg klissvåt og skiten frå topp til tå, så det vart rett i dusjen. Etterpå slappa eg av med lydbok, til eg tok fram strikketøy. Solveig kom ca.17.30 og vi var ein tur på Amfi; eg skulle ha berre mat i dag, Solveig såg på klede men kjøpte ingen ting. Så for vi heim her og drakk kaffi og prata.
Så gjekk den dagen over i historia - men eg håper på fine dagar utover hausten.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...