fredag, august 10, 2018

Dagbok 2018: 10.august.

Klokka er 18.45, temperaturen + 14 grader og det regnar meir enn det har gjort dei andre dagane i denne veke. I dag har det vore heilgrått. Eg er som hoggormen, mest aktiv i fint og varmt vêr-i dag har eg lagt i hiet mitt, dvs. vore inne. Marit og eg var nedover og handla på AMFI i dag. Eg trefte ei dame som eg kjenner, som eg ikkje har snakka med på ei stund, så det blei ein litt lang prat. I dag handla vi mat på Bunnpris.
Eg har ikkje gjort noko anna nyttig i dag enn å tømme oppvaskmaskina, sette på vaskemaskin og strikke. Elles har eg berre lata meg. Dessutan er eg komen til laurdag i tankane mine, og eg greier ikkje å om-programmere.
Mens eg sat og åt begynte eg å tenke så veldig på Eirik, fann ut at det var veldig lenge sidan eg hadde sett han. Ikkje før hadde eg tenkt tanken, så ringer han frå Hovdebygda og vil komme på besøk. Så fekk eg ein å drikke kaffi med i dag også. Alltid kjekt når barnebarna kjem på besøk, og etter kvar er dei no blitt vaksne personar som det er veldig kjekt å prate med. Eirik skal reise til Trondheim alt i morgon, der han skal bu i lag med to kameratar mens dei studerer. Eirik skal studere musikk, og han er som rimeleg er spent på kva studiet inneheld og kva nivået er, kva som blir forventa av studentane osb. Det skal bli interessant å få vite meir om det.
Rasmus og familien er heime i Kongsberg, der er det berre Eivind som skal skifte beite i år, han skal begynne på vidaregåande.
Vi skal vel ikkje klage på sommarvêret i år, men no synest eg det har regna nok. Eg kjøpte ein solbærbusk i går som eg gjerne skulle ha planta, den står i ei potte. No ser det ut til at eg kan få med meg dagsnytt i dag- og så er det vel sport...…. Ikkje før var vi ferdige med Lars Monsen, så tek idretten over. Ikkje alle er like interesserte.
Sidan kalenderen seier at det er fredag, vil eg ønske alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...