fredag, juni 29, 2018

Dagbok 2018: 29.juni





Klokka er 19.50,sola skin frå skyfri himmel, og slik har det vore i heile dag. Men så veldig varmt har det ikkje vore. No viser termometeret på trappa + 17 grader C, mobilen seier 13.
Eg diskuterte med meg sjølv kva eg skulle gjere i dag, men då eg var ferdig å støvsuge inne, fall eg for freistinga å klippe plenane, opp mot vegen og rundt huset. Det var ikkje så høgt gras, men det var så ujamnt. Det vart finare etter at eg hadde klipt. Eg likar å ha det velstelt rundt dørene, sjølv om her ikkje er så mykje fine blomster etc. i år.
Sist natt sov eg berre 2-3 timar, men eg har vore i fin form i dag. Etter at eg hadde ete "middag" la eg meg på solsenga med lydbok, så no ser det ut til at eg kan komme gjennom "80-tallet" også, det har gått treigt. Boka er på 23 plater. No har eg dusja og vaska håret til helga, og så må eg rydde på altanen før eg tek fri.
Det er noko tull med bildeprogrammet mitt på data, så bilda i dag er ikkje redigerte. Eg ville berre at de skulle få sjå plenane mine, og skjærsminen som blomstrar no. I dag har eg snakka med eitt menneske, og det var Marit G. Ho spurde om eg ville vere med og handle i morgon, og det vil eg sjølvsagt dersom ikkje nokon i familien har tenkt seg hit. I så fall vil eg gjerne vite det på førehand.
Det er tilbod på diverse plantar på Tilseth såg eg på FB. Skulle hatt noko nytt på grava, men det er vanskeleg å finne noko som høver. Denne veka har eg ikkje vore på gravplassen, men Marit vatna Nils si grav også då ho var der.
Eg ønsker alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...