lørdag, mars 31, 2018

Dagbok 2018: 31.mars

Klokka var 20.00 då eg tok bilda. Dei som har ekstra godt syn kan sjå teikn på vår.


Klokka er snart 20.30, temperaturen ute er minus 1 grad, og vi har hatt enda ein finevêrsdag.
I dag var vi tidleg oppe, for Rasmus og familien skulle reise. Han hadde lova gutane ei oppleving i Gjøvik så dei berekna god tid.
Då eg vart att åleine, var det greitt å ty til litt vasking, rydding, klesvask etc. Likar ikkje å sette meg ned å slappe av viss eg ikkje har det ryddig rundt meg. Dette gjeld sjølvsagt berre når eg er åleine. 
Etter at eg hadde fått huset nokolunde i orden, varma eg meg kjøttkaker til middag. Wenche laga så mykje deilige kjøttkaker som vi hadde tenkt å ha både torsdag og fredag, men så vart det tur til Hareid på fredagen-derfor løyvde vi.
Eg sat og slappa av og halvsov i godstolen ei stund. Solveig kom innover og vi køyrde ut til Nils ca. kl.16.30. Ho sat der berre ei lita stund, men eg vart att hos Nils til ho henta meg ca.19.30.
I dag var han meir vaken enn i går, men han er noko desorientert innimellom. Det kjem av at han får mykje sterke medisinar som skal hindre at han har det vondt. Det er ikkje så viktig verken for meg eller han at eg er der i fleire timar no, slik som den tida vi kunne prate og sjå TV i lag. Han er vel fornøgd med at eg går igjen, slik at han får fred. Han har vore på Heimen i snart fire månader, og dei steller vel med han der. No ser eg fram til å sitte pal resten av kvelden,  det einaste som hjelper for foten min er at han får vere i ro. Eg er i grunnen heldig som kosar meg åleine også. Rasmus rekna med å vere heime i Kongsberg klokka 21.
Kåre G. les som regel bloggen min, så då får eg gratulere han med dagen her! Gratulerer med dagen!

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...