tirsdag, mars 20, 2018

Dagbok 2018: 20.mars

Klokka er22.15, temperaturen  er 0 grader C og det har kome meir snø. Då eg stod opp i dag såg eg at heile tunet vårt var mòka reint for snø utan at eg hadde vakna av den grunn. Ikkje visste eg kven som hadde gjort det heller, men no veit eg at det var Helge. Sender ei stor takk til han.
I dag hadde eg ikkje avtale med nokon som eg kunne få sitte på med ut til Heimen, men heimturen var grei, for då skulle Håkon komme. Etter kvart fekk eg tilbod på Messenger, men det eg ikkje visste før i kveld var at eg hadde avtalt med to forskjellige. Skreiv meldingar fram og tilbake til begge utan å registrere at dei var to. Det vart til at eg sat på med Solveig og Gudmund i dag. Eg synest det er veldig flaut å utnytte naboane slik eg gjer, men akkurat no har eg ikkje så mange andre måtar å komme meg ut til Nils på.
Han har forresten vore veldig kvikk og kjekk siste dagane, samanlikna med slik han var førre veka, då han berre sov. Han var ferdig med middagen då eg kom, og etter at vi hadde prata litt, tok han seg ein middagslur. Så såg vi på TV etc. til  Håkon kom og henta meg litt før klokka 21. han vart med meg heim og eg fekk han til å skrue ned lampekuppelen på utelampen, så eg fekk sjå kva slags pære eg skulle kjøpe.Vi sat og prata litt før han reiste heim til Volda. Han går på eit kurs her i Ørsta tysdag og torsdag, så dei dagane køyrer han meg heim.
Eg håper no på å bli bra i foten på sikt, i dag meinte eg at det var litt betring i kneet, men eg er ikkje sikker .Det er bra når eg sit i ro, men eg får ikkje gjort nokon ting. Tek både smertestillande og andre tablettar.
I dag ringde Einar frå Alta, og det var kjekt. Nils greier ikkje så godt å snakke i telefonen, så derfor ringde Einar til meg og fortalde ymse som eg kunne bringe vidare. Nils har veldig omsorg for Einar og er spent på jobben han har no, for NRK i Finnmark. Han jobbar både med TV og radio.Eg har høyrt han på DAB-en som eg har på når eg et frokost.
No skal eg finne meg litt kveldsmat og så blir det vel strikketøy og TV resten av kvelden.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...