lørdag, mars 17, 2018

Dagbok 2018: 17.mars

Klokka er 21.45, temperaturen ute er minus 6 grader C, men eg ser på data at det skal komme snø dei neste fire dagane. ?
Sov ikkje særleg godt sist natt, det kneet mitt er heilt umulig, eg må ta ganske mykje smertestillande i tillegg til den betennelse-hemmande tabletten. E er relativt bra så lenge eg sit i ro,  eg skal ikkje gå mange stega før eg får problem.,men eg snakka med ei ute på Heimen i dag og ho sa at det kan gå ei tid før tablettane verkar. Ja, det er lov å håpe. Eg hadde vel ikkje fokusert så mykje på problemet om det ikkje var for turane ut til Nils.
I dag fekk eg melding frå Margrete om at ho ville komme, og mens vi sat og drakk kaffi, kom Solveig også. Så eg fekk ei kjekk stund i lag med jentene. Dei køyrde til butikken så eg fekk handle før vi for ut til Nils.
Han var overraskande vaken og klar i toppen i dag, så Solveig trudde nesten ikkje sine eigne auge. Etter at jentene hadde fare, sovna han og sov i nærmare to timar, mens eg las lydbok. Då han vakna var han meir i villreie, eg trur han drøymer mykje, så han trur han er med på meir enn det som er realistisk. Men eg seier det til han at det er kjekt han opplever så mykje mens han søv. Det skjer ikkje så mykje elles.
Eg gjekk frå Heimen i 9-tida, då plar dei komme å stelle han til natta, så då kan eg like godt gå. Men i kveld ville han pusse tenner, det er ei stund sidan sist han orka det. 
Eg hadde ingen avtale om henting så eg tok Taxi heim i kveld også, samme bilen som i går, og han var ikkje så redd for å sleppe meg av på glattisen. I motsetnad til Solveig. 
Då eg opna FB såg eg at Håkon hadde bode til å køyre meg heim, men eg hadde ikkje sett meldinga.
Elles oppdaga eg at utelyset var sløkt, så der må det nok ei ny pære til. Trur eg vil be ein av gutane om å skifte den, trur ikkje eg har slike pærer i hus heller, så vi må nok ta ut den gamle og sjekke den.
No skal eg rydde litt opp i huset, og så skal eg ete litt. Eg et ikkje kveldsmat på heimen, for eg synest det er kjekt å sitte og kose meg med litt mat når eg kjem heim. Og det er godt å komme heim så pass tidleg at eg får roe ned litt.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...